Ingredients
-
25 Αλεύρισφολιάτας
-
500 gr Αλάτι
-
Μαργαρίνη
Συνταγή
Συνταγή
25 kg. Σφολιάτας δυνατό
500 gr. Αλάτι
15 kg. Μαργαρίνη σφολιάτας
10.5 kg. Νερό
500 gr. Βελτιωτικό κατάψυξης
Ζυμώνουμε το αλεύρι με την μαργαρίνη κ το αλάτι για 10′ στην αργή ταχύτητα. Κατόπιν ρίχνουμε το νερό κ ζυμώνουμε για 3-4′ λεπτά ακόμα στην αργή ταχύτητα.
Κόβουμε απευθείας ζύμη 8 kg.
Ξεκουράζουμε 30′
Κάνουμε διπλώματα στην σφολιατομηχανή με ενδιάμεση ξεκούραση στα διπλώματα 30′.
2 Μονά
2 διπλά
Για βαθιά κατάψυξη το προιόν πρέπει να σοκαριστεί 30 λεπτά στους -32 °C κατόπιν φυλάσσεται κατάψυξη έως 6 μήνες.
Ψήσιμο σφολιάτας
Για στρούντελ 45-50 gr. 10′ στους 210 ° C
Για τυρόπιτα 120-130 gr. 20′ στους 210 °C