0 0

Notice: Undefined variable: btn_class in /home/easybook/public_html/stoilidis.gr/wp-content/plugins/osetin-meal-planner/osetin-meal-planner.php on line 211
Συνταγή Σφολιάτα

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Συστατικά

25 Αλεύρι σφολιάτας
500 gr Αλάτι
Μαργαρίνη

Προσθήκη αυτήν την συνταγή στον σελιδοδείκτη

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Συνταγή Σφολιάτα

Κουζίνα:
  • Medium

Ingredients

Συνταγή

Share

Συνταγή

25 kg. Σφολιάτας δυνατό

500 gr. Αλάτι

15 kg. Μαργαρίνη σφολιάτας

10.5 kg. Νερό

500 gr. Βελτιωτικό κατάψυξης

Ζυμώνουμε το αλεύρι με την μαργαρίνη κ το αλάτι για 10′ στην αργή ταχύτητα. Κατόπιν ρίχνουμε το νερό κ ζυμώνουμε για 3-4′ λεπτά ακόμα στην αργή ταχύτητα.

Κόβουμε απευθείας ζύμη 8 kg.

Ξεκουράζουμε 30′

Κάνουμε διπλώματα στην σφολιατομηχανή με ενδιάμεση ξεκούραση  στα διπλώματα 30′.

2 Μονά

2 διπλά

Για βαθιά κατάψυξη το προιόν πρέπει να σοκαριστεί 30 λεπτά στους -32 °C  κατόπιν φυλάσσεται κατάψυξη έως 6 μήνες.

Ψήσιμο σφολιάτας

Για στρούντελ 45-50 gr. 10′ στους 210 ° C

Για τυρόπιτα 120-130 gr. 20′ στους 210 °C

Στοϊλίδης Μιχαήλ

ID Γεννήθηκε: 1979 Περιοχή: Θεσσαλονίκη Σπουδές: Τεχνολογία Τροφίμων Αγαπημένα υλικά: βούτυρο, καρυκεύματα, φρούτα, λαχανικά

Κριτικές συνταγής

Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές για αυτήν τη συνταγή, χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να γράψετε την κριτική σας
previous
Συνταγή Κουλουράκια με ελιά
next
Συνταγή Κουλουράκια Νηστίσιμα
previous
Συνταγή Κουλουράκια με ελιά
next
Συνταγή Κουλουράκια Νηστίσιμα

Προσθέστε το σχόλιό σας