Ingredients
-
250 Βούτυρο αγελαδινό 82%
-
100 Ζάχαρη Άχνη
-
3 Βανίλια
-
35 Ασπράδι αυγού
-
400 Αλεύρι
-
5 Μπέικιν Πάουντερ
Συνταγή
Βήματα
1
Done
|
Χτυπάμε στο μίξερ με το φτερό, το βούτυρο με την ζάχαρη και την βανίλια, μέχρι να ομογενοποιηθούν και προσθέτουμε τα ασπράδια. |
2
Done
|
Στη συνέχεια ενσωματώνουμε το αλεύρι και το μπεικιν πάουντερ τα οποία έχουμε κοσκινίσει προηγούμενος. |
3
Done
|
Τοποθετούμε το μίγμα στο ψυγείο για 15 λεπτά να παγώσει και ανοίγουμε σε φύλλο ανάμεσα από 2 πηχάκια 2-2.5 εκ. |
4
Done
|
Φορμάρουμε στο τσέρκι. Ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 περίπου λεπτά. |