Ingredients
-
380 γρμ Αλεύρικοσκινισμένο
-
100 γρμ Ζάχαρη Άχνη
-
60 γρμ Μαργαρίνη
-
60 γρμ Βούτυρο
-
5 γρμ Μπέικιν Πάουντερ
-
2 γρμ Αμωνία
-
1 τεμάχιο Αυγά
-
130 γρμ Μπανάνα
Συνταγή
Βήματα
1
Done
|
ΠροετοιμασίαΠροθερμαίνουμε τον φούρνο στους 150ο C στον αέρα. |
2
Done
|
Μείγμα 1Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα Προσθέτουμε το αυγό και την μπανάνα λιωμένη και ξαναχτυπάμε το μείγμα Αφού κοσκινίσουμε το αλεύρι μαζι με αμωνία και μπέικιν πάουντερ τα ρίχνουμε μέσα στο βούτυρο και τα ανακατεύουμε με το χέρι απαλά για να μη μας κορδάρει το μείγμα |
3
Done
|
ΠλάσιμοΒγάζουμε τη ζύμη από τον κάδο και πλάθουμε κουλουράκια 25 γρμ στο σχέδιο της αρεσκείας μας. Αλείφουμε με αυγό μεταφέρουμε σε ταψί με λαδόκολλα και φουρνίζουμε |