0 0
ΤΟΥΛΟΥΜΠΆΚΙΑ –TULUMBA

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Συστατικά

300 γρμ Αλεύρι
25 γρμ Κόρν-Φλάουρ
400ML Νερό
10 γρμ Ηλιέλαιο
20 γρμ Ζάχαρη
3 γρμ Αλάτι
5 γρμ Αυγά

Προσθήκη αυτήν την συνταγή στον σελιδοδείκτη

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

ΤΟΥΛΟΥΜΠΆΚΙΑ –TULUMBA

ΤΟΥΛΟΥΜΠΆΚΙΑ -TULUMBA

  • Medium

Ingredients

Συνταγή

Share

Βήματα

1
Done

Βήμα πρώτο

Βράζω το νερό μαζί με το λάδι ,αλάτικαι ζάχαρη.

Boil water with salt, oil, sugar.

2
Done

Βήμα Δεύτερο

Μόλις βράση ρίχνω το αλεύρι Με το Κορν-Φλάουερ και ανακατεύω μέχρι να ομογενοποιηθεί το μεταφέρω στο μίξερ και με το εξάρτημα φτερό ανακατεύω και ρίχνω μόλις η θερμοκρασία φτάνει 35º βαθμούς τα αυγά

As soon as it boils, I add the flour with the Corn-Flower and mix until homogenized, transfer it to the mixer and with the wing attachment, mix and add the eggs as soon as the temperature reaches 35º degrees

3
Done

βήμα Τρίτο

Βάζουμε σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής ένα κορνέ μικρο ΜΥΤΗ ΚΟΡΝΕ Νο12 ΙΝΟΧ σε σχήμα αστέρι και κόβουμε στο επιθυμητό μήκος και τηγανίζουμε αρχικά 140º μέχρι να φουσκώσουν και να πάρουν ελάχιστο χρώμα και έπειτα στους 180º βαθμούς

Put a star-shaped micro cornet Νο12 ΙΝΟΧ in a pastry bag and cut to the desired length and fry at 170º degrees

Στοϊλίδης Μιχαήλ

ID Γεννήθηκε: 1979 Περιοχή: Θεσσαλονίκη Σπουδές: Τεχνολογία Τροφίμων Αγαπημένα υλικά: βούτυρο, καρυκεύματα, φρούτα, λαχανικά

Κριτικές συνταγής

Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές για αυτήν τη συνταγή, χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να γράψετε την κριτική σας
previous
Κορμός Σοκολάτας -Βημα – Βήμα
previous
Κορμός Σοκολάτας -Βημα – Βήμα

Προσθέστε το σχόλιό σας