Ingredients
-
300 γρμ Αλεύρι
-
25 γρμ Κόρν-Φλάουρ
-
400ML Νερό
-
10 γρμ Ηλιέλαιο
-
20 γρμ Ζάχαρη
-
3 γρμ Αλάτι
-
5 γρμ Αυγά
Συνταγή
Βήματα
1
Done
|
Βήμα πρώτοΒράζω το νερό μαζί με το λάδι ,αλάτικαι ζάχαρη. Boil water with salt, oil, sugar. |
2
Done
|
Βήμα ΔεύτεροΜόλις βράση ρίχνω το αλεύρι Με το Κορν-Φλάουερ και ανακατεύω μέχρι να ομογενοποιηθεί το μεταφέρω στο μίξερ και με το εξάρτημα φτερό ανακατεύω και ρίχνω μόλις η θερμοκρασία φτάνει 35º βαθμούς τα αυγά As soon as it boils, I add the flour with the Corn-Flower and mix until homogenized, transfer it to the mixer and with the wing attachment, mix and add the eggs as soon as the temperature reaches 35º degrees |
3
Done
|
βήμα ΤρίτοΒάζουμε σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής ένα κορνέ μικρο ΜΥΤΗ ΚΟΡΝΕ Νο12 ΙΝΟΧ σε σχήμα αστέρι και κόβουμε στο επιθυμητό μήκος και τηγανίζουμε αρχικά 140º μέχρι να φουσκώσουν και να πάρουν ελάχιστο χρώμα και έπειτα στους 180º βαθμούς Put a star-shaped micro cornet Νο12 ΙΝΟΧ in a pastry bag and cut to the desired length and fry at 170º degrees |