Ingredients
-
Υλικά για Μπεν-Μαρί
-
180 γρμ Βούτυρο αγελαδινό 82%
-
180 γρμ Λευκή κουβερτούρα
-
Υλικά Ζύμης
-
3 τεμ Αυγά
-
140 γρμ Ζάχαρη
-
140 γρμ Αλεύρι ζαχαροπλαστικήςμπορούμε και αλεύρι Ο.Χ
-
80 γρμ Oreo
Συνταγή
Βήματα
1
Done
|
Υλικά μπεν-μαρίΣε μια μπασίνα τοποθετούμε το βούτυρο μαζι με την κουβερτούρα και με την μέθοδο μπεν-μαρί τα λιώνουμε. |
2
Done
|
Υλικά ζύμηςΣτον κάδο του μίξερ βάζουμε τα αυγά μαζι με την ζάχαρη ,χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν. προσθέτουμε το αλεύρι,κοσκινισμένο μαζί με το τριμμένο μπισκότο |
3
Done
|
Υλικά ζύμηςΕνσωματώνουμε ανακατεύοντας το μίγμα κουβερτούρα-βουτύρου μέσα στο προηγούμενο μίγμα με ζύμη. |
4
Done
|
Μοιράζουμε το μείγμα σε τσέρκια της αρεσκείας μας ή σε μπολάκια αφού τα σεμιζάρουμε με βούτυρο και αλεύρι. TIP: Μπορούμε να κρατήσουμε το σουφλέ άψητο στην κατάψυξη για 1 εβδομάδα και να το ψήσουμε, αφού προηγουμένως το ξεπαγώσουμε στη συντήρηση του ψυγείου. |