Συνταγή
Υλικά
165 γρμ Γάλα
330 γρμ Σοκολάτα λευκή ψιλοκομμένη
420 γρμ Κρέμα γάλακτος 35% γιαούρτι
6 γρμ Ζελατίνη
Εκτέλεση
Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό για λίγη ώρα μέχρι να μαλακώσει
Βάζουμε το γάλα σε κατσαρολάκι να ζεσταθεί ,προσθέτουμε την ζελατίνη και προσέχουμε να μην βράση γιατί θα μυρίζει το γάλα .
Παίρνουμε την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε μέχρι το μείγμα μας γίνει σαν γιαούρτι με μίξερ η με σίρμα.
Ρίχνουμε το γάλα όπως είναι ζεστό επάνω στην λευκή σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα χειρός.
Τέλος ανακατεύουμε το μείγμα τις κρέμας γάλακτος που την κάναμε γιαούρτι στο μίγμα λευκής σοκολάτας με μια μαρίζ και με απαλές κυκλικές κινήσεις για να μη χάσει τον όγκο του.
Μοιράζουμε το μείγμα σε μπολ και τα μεταφέρουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3-4 ώρες ώστε να σφίξει η μους.
Βήματα
1
Done
|
|
2
Done
|
|