Τι είναι τα δημητριακά η κατηγορίες του και η Τεχνολογία άλεσης.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ: Το σιτάρι ,το ρύζι ,το καλαμπόκι,η βρώμη,το κριθάρι κ.α είναι σπόροι της οικογένειας των Gramineae(Γκραμινι).η επεξεργασία των δημητριακών σπόρων μας δίνει μια πληθώρα προϊόντων...
Συνταγή Ρυζόγαλο
για 6 ατομικά ρυζόγαλα 400 ml νερό 100 γρ. ρύζι καρολίνα 1 λίτρο γάλα 1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου ξύσμα από 1 πορτοκάλι, ακέρωτο 200 γρ. ζάχαρη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα...
Συνταγή Μούς Λευκή
Υλικά 165 γρμ Γάλα 330 γρμ Σοκολάτα λευκή ψιλοκομμένη 420 γρμ Κρέμα γάλακτος 35% γιαούρτι 6 γρμ Ζελατίνη Εκτέλεση Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό για λίγη ώρα μέχρι να μαλακώσει Βάζουμε...